VIDEO: Iz privatnog zoo vrta u Albaniji spasene izgladnele divlje životinje

Albanske vlasti upale su juče u zaključani privatni zoološki vrt "Safari Zoo Park" u selu Mbrostar, 100 kilometara južno od prestonice Tirane, i odatle izvukle 12 divljih životinja zbog strahovanja da su izgladnjene zbog nepažnje vlasnika.
U intervenciji su učestvovali policajci i veterinari iz međunarodne organizacije za brigu o životinjama "Four Paws" koji su sedativima uspavali tri lava, medveda, močvarnu antilopu, četiri jelena, lisicu, zebru i kornjaču, a potom ih prebacili u javni zoološki vrt u Tirani.
 
Privatni zoo vrt u Mbrostaru zatvorili su ranije sami vlasnici nakon kritika da se ne odnose odgovorno prema životinjama koje tu drže.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.