VIDEO: Pas više od 80 dana na putu čekao vlasnicu koja je preminula

Pas koji je više od 80 dana na prometnom putu u kineskom gradu Hohot čekao vlasnicu koja je preminula, osvojio je srca Kineza koji su oduševljeni njegovom posvećenošću i lojalnošću.
VIDEO: Pas više od 80 dana na putu čekao vlasnicu koja je preminula
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kineska stranica Pear Video navela je da je pas čekao svoju vlasnicu na ulici svaki dan od 21. avgusta. Jedan vozač taksija rekao je kako je pokušao da mu pomogne, ali da pas uvek pobegne pa se, u nadi da će se njegova vlasnica pojaviti, ponovo vraća na isto mesto.
 
"Vozači mu često daju hranu, ali čim izađemo iz auta on pobegne. Bio je jako vezan za svoju vlasnicu, a nakon što je ubijena, svaki dan je čeka ovde. Uvek ga vidim na ulici. Veza između psa i čoveka je tako iskrena", rekao je.
 
Video je snimljen 10. novembra i podeljen na stranici Weibo koju u Kini koriste umesto Twittera ili Facebooka. Pas je osvojio srca Kineza koji su oduševljeni njegovom lojalnošću. Neki su bili zabrinuti za ovog psa i izrazili su nadu da će ga neko udomiti i odvesti na sigurno mesto.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.