VIDEO: Polarno meče u berlinskom zoo vrtu napravilo prve korake

Još uvek bezimeno mladunče polarnog medveda napravilo je svoje prve korake u zoološkom vrtu u Berlinu.
Mlada medvedica je na svet stigla 1. decembra prošle godine, a svoje prve korake je napravila u petak u društvu svoje brižne majke Tonje.
 
Polarni medvedi se nalaze u zoološkom vrtu u Berlinu gde su velika atrakcija. Tokom prvog "izleta" u svet medvedica je istraživala svoju okolinu i igrala se s drvetom u vodi. Takođe, uživala je u plivanju s majkom, kao i u maženju, a kada se umorila, ponovo je ušla u brlog.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.