Par plavih pingvina upao u suši bar da napravi gnezdo

Par plavih pingvina uvukao se u Suši Bi restoran u Velingtonu na Novom Zelandu i to nekoliko puta.
Vlasnike restorana policija je obavestila da su imali provalu, ali oni nisu očekivali da počinioci budu plavi pingvini poznati i kao korora pingvini, prenosi CNN.
 
Nakon što su pingvini prvi put vraćeni u luku Velington, policija je posle nekoliko sati primila poziv da su dva pingvina primećena kako lutaju po putu.
 
Kako se navodi, pingvini su se vratili u restoran, najverovatnije u nameri da tamo naprave gnezdo.
 
Odeljenje za konzervaciju saopštilo je da je jedan par plavih pingvina pokušao da napravi gnezdo na obližnoj železničkoj stanici, ali da nisu sigurni da se radi o istom paru pingvina.
 
Navodi se i da pingvini prilikom akcije vraćanja u luku nisu povređeni, ali da su oni ugrizli par spasilaca.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.