VIDEO: Snimak pingvina koji se "neprimetno" udaljava od patke postao hit

Snimak pingvina koji pokušava da se neprimetno udalji od patke ovih dana zabavlja ceo svet.
Snimak je nastao na Istočnom Folklandu, a snimila ju je holandska istraživačica Brižet Gijsman koja je i sama ostala u čudu videvši životinju koja polako "klizi" iz kadra.
 
"Dosad nisam videla da se pingvini ovako ponašaju. Bila sam iznenađena njegovim 'ljudskim manirama'. Na plaži je bilo još patki, ali kraj ove je neko vreme stajao nepomično, a onda je počeo smešno da se udaljava", rekla je Gijsman za "Daily Mail".
 
Godine 1971. na Istočnom Folklandu živeo je tek 31 par kraljevskih pingvina, a danas ih je više od 1.500, čime je ovo ostrvo postalo druga najveća kolonija pingvina na svetu.
 
  • Zoran

    11.08.2019 09:43
    Fantasticno
  • JustinaNS

    11.08.2019 08:20
    Gospodin
    Svako ko nosi frak uvek neguje lepe manire. Preslatko!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.