Ubili ga lavovi koje je držao u zarobljeništvu

Leona van Biljona napali su i ubili njegovi lavovi, koje je držao u zatočeništvu u Južnoj Africi, javlja CNN.
Ubili ga lavovi koje je držao u zarobljeništvu
Foto: Pixabay
Južnoafrički njuz portal Netwerk24 izvestio je da su ga životinje napale na imanju "Mahala View Lion Lodge", koje se nalazi u blizini grada Kulinan, dok je pokušavao da popravi ogradu prostora za lavove.
 
Van Biljon je gostima nudio "ekskluzivna predavanja o lavovima, mogućnost hranjenja i ostale aktivnosti", navodi se na veb stranici "Mahala View Lion Lodgea". Prema lokalnim medijima, Van Biljon je bio poznat kao "čovek lav".
 
Na stranici je navedeno kako se na imanju "Mahala View Lion Lodge" čuvaju tri lava, Rambo, Katrin i Nakita, a sam objekat služi kao kuća za safari i nudi smeštaj i konferencijske sadržaje.
 
 
"Mahala View Lodge" potvrdio je smrt Leona van Biljona na svojoj Fejsbuk stranici.
 
Portparolka policijske stanice Kulinan potvrdila je za CNN da su u utorak oko podne 70-godišnjeg muškarca ubili lavovi.
 
"Susedi su pokušali da pomognu žrtvi, ali je ona nažalost podlegla povredama. Ubrzo nakon toga, životinje su ubijene", rekla je.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.