Šetao lava glavnim putem pa uhapšen

Muškarac iz Saudijske Arabije uhapšen je nakon što je primećen kako na glavnom putu u zapadnom gradu Džeda šeta lava.
Šetao lava glavnim putem pa uhapšen
Foto: Pixabay
Posedovanje divlje životinje je protiv zakona.
 
Njegovo hapšenje usledilo je nakon što su lokalne sigurnosne agencije upozorene da je muškarac viđen s divljom životinjom , navodi se u izveštaju.
 
Policijske patrole uputile su se do mesta na kojem je pronađen saudijski državljanin, koji je lava držao u svom automobilu. Nakon što su ga uhapsili, muškarac je životinju predao gradskim opštinskim vlastima.
 
Policija ovog muškarca trenutno ispituje. Saudijska uprava za divlje životinje više puta je upozoravala na uzgoj ili trgovinu divljim životinjama rekavši da ovakva dela krše kraljevske propise.
 
Agencija je takođe pozvala javnost da prijavi bilo koga ko ilegalno poseduje takve životinje.
  • Sasa

    23.09.2019 12:52
    Ode glava
    Sada će mu odseći glavu, mislim čoveku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.