FOTO: Neverovatna sličnost goriline šake bez pigmenta i ljudske šake

Nedavno je gorila Anaka iz Zoološkog vrta u Atlanti proslavila svoj šesti rođendan. Radnici su tom prilikom snimili nekoliko fotografija simpatične slavljenice i podelili ih na Fejsbuku.
Uz brojne čestitke i lepe želje koje su napisali fanovi Zoo vrta, našli su se i komentari jednog detalja na fotkama koji ih je zapanjio. Naime, Anaka na prstima ima deo kože bez pigmenta. Kad vidite prste gorile u ovom obliku, shvatićete koliko neverovatno liče na ljudske prste.
 
Iz Zoološkog vrta poručuju da nije samo Anakina koža jedinstvena, već i njena ličnost.
 
 
"Često se svađa s majkom i ostalima kako bi zauzela najbolje mesto prilikom hranjenja. Neretko vidimo i kako je braća i sestre nose na svojim leđima", napisali su na službenoj stranici ZOO-a.
 
 
Dok su neki komentarisali da Anaka verovatno ima vitiligo, stanje u kojem koža gubi pigment, žena pod imenom Morena Lejl napisala je da u Zoološkom u to ne veruju.
 
 
"Pitala sam ih za to i odgovorili su mi: 'Njena koža je uvek izgledala tako i nije se menjala tokom godina pa mislimo da je to poput kul mladeža'", otkrila je.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.