VIDEO: Mačka skočila sa petog sprata zgrade u požaru, nije joj bilo ništa, htela da se vrati

Crna mačka u Čikagu preživela je skok sa petog sprata zgrade kako bi se spasila od požara u jednom stanu.
VIDEO: Mačka skočila sa petog sprata zgrade u požaru, nije joj bilo ništa, htela da se vrati
Foto: 021.rs (Screenshot/YouTube/Guardian)
Video na kojem se vidi mačka i njen skok objavila je Vatrogasna služba Čikaga, prenosi AP. Vatrogasci su snimali požar, da bi u jednom momentu uhvatili u kadru crnu mačku koja je izašla kroz prozor iz kojeg je kuljao dim.
 
Mačka je prvo prednjim šapama "testirala" bok zgrade da bi potom skočila. Pojedini očevici su uzviknuli, a ona je omašila beton ispred zgrade i sletela na travu, odskočila jednom i potom zbrisala.
 
"Otišla je ispod mog automobila, skrivala se neko vreme dok se nije osećala bolje, potom je izašla i pokušala da se popne uza zid kako bi se vratila u zgradu", ispričao je portparol vatrogasne službe Leri Lengford.
 
 
Kako je dodao, mačka nije povređena, a pokušao je i da pronađe vlasnika. 
  • Lucky

    14.05.2021 20:28
    Crna mačka
    Ostalo joj još 8 života

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.