Krava spasena nakon što ju je poplava odnela 100 kilometara od farme

U holandskom mestu Escharen, u blizini pograničnog grada Nijmegena, u subotu je spasena krava koju su vode nabujale reke Meuse odnele oko 100 kilometara dalje od njene farme.
Krava spasena nakon što ju je poplava odnela 100 kilometara od farme
Foto: Pixabay
"Iznenađeni smo što je krava preživela toliku udaljenost", rekao je lokalnim medijima jedan od vatrogasaca u naselju Escharen.
 
"Ne znamo da li je plutala sve vreme ili je na nekim mestima mogla da stane na noge", dodao je.
 
Životinja se na kraju nasukala na obalu reke Meuse na području Escharena i spasena je nakon što su stanovnici pozvali pomoć.
 
Ispostavilo se da su poplavne vode kravu donele iz grada Echta, koji je od Escharena udaljen oko 100 kilometara. 
 
Životinju je na licu mesta pregledao veterinar, nakon čega je po životinju došao vlasnik farme na kojoj krava živi.

Teme

krava
  • Mile rent-a mozak

    18.07.2021 11:28
    Naša Kravica je spasena pošto ju je vetar nosio sve do Moskve, gde je našla svoje stado i pašnjak. Onda je napisala knjigu i uvezala je u svoju mašnu. S druge strane, raspevani konj koji je ovde, je takođe napisao knjigu, ali je izjavio :biće još, crta nije povučena do kraja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.