VIDEO: Dodeljene nagrade za najbolje "pseće" filmsko ostvarenje

Dora, Rozi i Snouvbar, španijeli Tilde Svinton koji su glumili u filmu "The Souvenir Part II", podelili su nagradu "Palm Dog 2021." za najbolje "pseće" filmsko ostvarenje.
VIDEO: Dodeljene nagrade za najbolje "pseće" filmsko ostvarenje
Foto: Pixabay
Nagradu je 2001. godine utemeljio britanski kritičar Tobi Rouz. Nagrada je poslednji put dodeljena 2019. godine, osvojio je pitbul Brendi koji se pojavio u filmu Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu".
 
"Iskreno, Pseća palma (Palm dog)... Godinama sam je priželjkivala", poverila se britanska glumica i stavila oko vrata jednu od tri pseće ogrlice od crvene kože sa nitnama i posvetom.
 
"Dora, Rozi i Snoubar će biti jako ponosni! Pokušala sam da ih dovedem ali zauzeti su. Rekli su mi da su danas na plaži u Škotskoj", dodala je glumica o svojim kućnim ljubimcima, koji nisu došli u Kan.
 
 
U filmu "The Souvenir Part II" redateljke Džoen Hog tri španijela Tilde Sviton teše glumicu Honor Svinton, ćerku Tilde Svinton, a u filmu tumači lik koji žali za gubitkom voljene osobe. 
 
Posebno priznanje psu kao glumcu dobila su ove godine još dva psa. Jedan je pitbul Sofi, koja je glumila u filmu "Red Rocket" u režiji Šona Bejkera, a prikazan je u takmičarskoj konkurenciji. Sofi je udomljeni pas pred kojim je danas karijera, rekao je Bejker.
 
Drugi pas koji je ove godine osvojio posebno priznanje je australijski ovčar Panda, koji je u filmu "Lamb" Vladimara Džohansona glumio psa čuvara.

Teme

Psi

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.