Medved na stadionu pred početak softbol utakmice na OI u Tokiju

Čuvari stadiona u Fukušimi videli su crnog medveda uoči početka utakmice ženskih softbol ekipa Japana i Australije na Olimpijskim igrama, preneli su danas japanski mediji.
Medved na stadionu pred početak softbol utakmice na OI u Tokiju
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako se navodi, čuvari su prijavili da su u sredu rano ujutro na terenu bejzbol stadiona Fukušima Azuma videli azijskog crnog medveda.
 
"Probudila sam se i pročitala poruke sa pitanjima da li se to stvarno dogodilo. Rekli su da je veliki crni medved ušao na stadion, da je na terenu, na slobodi. Pomislila sam da je to je ludo i da nema šanse. Onda sam čula da je jedna od saigračica rekla da je o tome slušala na vestima, pa sam mogla da javim porodici da se to stvarno dogodilo", rekla je američka softbolašica Amanda Čajdester.
 
U sredu su se na tom stadionu igrale ukupno tri utakmice i medved se nije više pojavljivao.
 
"Kada smo se vozili do stadiona pitali smo se da li ćemo videti još nekog medveda", rekao je selektor SAD Ken Eriksen.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.