Kamile zbog botoksa diskvalifikovane sa takmičenja za lepotu

Desetine učesnica izbora za Mis kamila je diskvalifikovano zbog botoksa, prenose izraelski mediji.
Kamile zbog botoksa diskvalifikovane sa takmičenja za lepotu
Foto: Pixabay
"Festival kamila kralj Abdulaziz" počeo je 1.decembra i traje 40 dana, ali je mnogim kamilama zabranjeno dalje učešće zbog prevare, javili su arapski mediji.
Al Džazira je to nazvala "najvećim obračunom" sa jednogrbim kamilama jer ih je najmanje 43 diskvalifikovano zbog veštačkog ulepšavanja.
Botoks je ubrizgan u usne nekih životinja kako bi izgledale veće, javila je Al Arabija, a korišćeni su i gel implanti, steroidi i fileri.
 
Čitav niz pokušaja korišćenja nedozvoljenih sredstava da kamile zapadnu za oko sudijama motivisala je nesumnjivo i ukupna vrednost nagrada od 66 miliona dolara.
 
Takmičenje u 19 različitih kategorija u Saudijskoj Arabiji za najlepšu kamilu je najveći takav događaj u svetu. Ocenjuju se u trci, poslušnosti i lepoti, između ostalog.
 
Na veb-sajtu Vlade Saudijske Arabije piše da je takmičenje "godišnji kulturni, ekonomski, sportski i zabavni festival" pod kraljevskim pokroviteljstvom.
 
Ove godine vlasnici kamila su došli iz Saudijske Arabije, zemalja Zaliva, SAD, Rusije i Francuske da se takmiče u pustinji nedaleko od prestonice Rijada.
 
Takmičenje će se nastaviti uprkos skandalu.
  • Milojko Novi Sad

    09.12.2021 22:49
    Hahahahahaah
    Sta sam ja upravo pročitao
  • V

    09.12.2021 21:58
    Smak
    Novac i pohlepa će uništiti ovaj svet.
  • Fan

    09.12.2021 20:45
    Zadruga
    Baš šteta, a taman sam hteo da provedem par primeraka. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.