VIDEO: Vlasnik nosi kragnu kako se njegov pas ne bi osećao usamljeno nakon operacije

Vlasnik i njegov pas Oli imaju dirljivu vezu. Vlasnik svog labradora toliko voli da je nakon njegove operacije počeo da nosi zaštitnu kragnu.
U videu objavljenom na Instagramu vlasnik sedi kraj ljubimca na kauču. Obojica nose zaštitne kragne.
"Moj tata nosi kragnu kako bi se naš pas osećao manje usamljeno nakon operacije. Kunem se, pse uvek najviše zavole oni koji nisu hteli ljubimca", stoji u opisu viralnog snimka. 
Oli je na operaciji bio pre nekoliko nedelja i dobro se oporavio.
 

Teme

Psi
  • Pmila ns

    19.05.2022 17:15
    Sjajno
    Volim ovakve reakcije vlasnika, zivotinje su najvaznije. Bravo za vlasnika
  • Bmm

    19.05.2022 13:26
    Bože
    Covek za lecenje!
  • Shimmy

    19.05.2022 13:13
    kraj price
    kad me pita neko dal mislim da dolazi vreme da Kina zablista, ja referenciram ovakve stvari + vegune + zene sto zajedno vriste u javnosti + ove sto menjaju pol i rod po nekoliko puta dnevno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.