Zuma na sudu priznao da je šutirao mačku

Fudbaler Vest Hema Kurt Zuma priznao je u Prekršajnom sudu u Istočnom Londonu krivicu za udaranje i šutiranje svoje mačke.
Francuski igrač je optužen za tri prekršaja Zakona o zaštiti životinja, a krivicu je priznao po dve tačke optužnice. Kazna će biti izrečena 1. juna.
U februaru se na društvenim mrežama pojavio video snimak na kojem Zuma šutira mačku na pod i smeje se.
Snimak je objavio njegov mlađi brat, a tužilac u ovom predmetu Hejzel Stivens rekao je da se na snimku može čuti kako Zuma govori "Kunem se da ću je ubiti".
 
Stivens je ocenio da je Zuma mačku napao zbog oštećene stolice u kuhinji.
 
"Otkako je ovaj snimak pušten u javnost, došlo je do niza incidenata u kojima ljudi udaraju mačke i objavljuju to na društvenim mrežama", dodao je Stivens.
 
Njegov mlađi brat Žoan priznao je krivicu po jednoj tački optužnice, za pomaganje.
 
Kraljevsko društvo za prevenciju okrutnosti nad životinjama je posle incidenta uzelo njegove dve mačke. Londonski klub ga je kaznio uzimanjem dvonedeljne plate posle incidenta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.