VIDEO Kozice banditi: Upale u policijski auto i pojele dokumentaciju

Zamenik šerifa u Alabami snimio je video kako je nekoliko koza naišlo na njegovo patrolno vozilo i pojelo deo njegove službene dokumentacije.
VIDEO Kozice banditi: Upale u policijski auto i pojele dokumentaciju
Foto: Pixabay
Kancelarija šerifa regiona Medison objavio je na Fejsbuku da se zamenik Kejsi Trover vratio u svoje patrolno vozilo nakon što je dostavio neke pravne dokumente i pronašao dve znatiželjne koze kako istražuju automobil.
Jedna od koza popela se u vozilo kroz otvorena vrata s vozačeve strane i počela da jede neke Troverove papire. Druga koza popela se na haubu automobila, saopštila je kancelarija šerifa.
"Zamenik Trover objasnio je da zbog broja kuća koje svakodnevno posećuje, povremeno ostavlja otvorena vrata vozila jer je u prošlosti morao da se povlači od napada pasa", stoji u objavi.
 
Trover je na kraju uspeo da otera životinje od službenog automobila.
 

Teme

koze

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.