VIDEO: Više od 50 pasa preživelo pad aviona, sada traže dom

Više od 50 pasa koji su preživeli pad malog putničkog aviona na letu od Nju Orleansa do Viskonsina, moraće da nađe nove vlasnike i da bude udomljeno, piše Vašington post.
U nesreći su pilot, kopilot i jedan putnik, kao i većina pasa zadobili lakše povrede. Svi psi, među kojima su i štenci, trebalo bi da budu udomljeni nakon što su preživeli avionsku nezgodu.
Mali dvomotorni turboelisni avion umesto na odredište sleteo je na snegom pokriven golf teren u Milvokiju, a potom nastavio kroz drveće, koje mu je otkinulo krila, i kližući se preko močvare, stigao i udario u drvo, gde se zaustavio.
Nadležne službe su prvo izvukle posadu i jednog putnika, a potom su iz trupa aviona izvlačili boksove u kojima su bili psi. I dalje je nepoznat razlog nezgode, navodi Vašington post.
 
 
Psi su na put krenuli u organizaciji Društva za zaštitu životinja koje je trebalo da ih prebaci u Viskonsin kako bi pronašli nove vlasnike.
 
 
Ubrzo posle nezgode Udruženje je započelo kampanju prikupljanja novca kako bi "pomogli u pokrivanju nepredviđenih medicinskih i drugih troškova proisteklih iz nezgode". Za dva dana prikupili su više od 6.500 dolara.

Teme

Psi

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja