Nije hteo da čeka u redu za toalet, pa mokrio u prirodi - i ostao bez ruke

Odlazak da u prirodi "obavi posao", umesto u toaletu, koštao je Amerikanca iz Florida Džordana Rivieru (23) ruke.
Nije hteo da čeka u redu za toalet, pa mokrio u prirodi - i ostao bez ruke
Foto: Pixabay
On je u subotu uveče bio u baru u Port Šarlotu i video dugačak red ispred muškog toaleta. Umesto da sačeka, Riviera je odlučio da izađe napolje i obavi malu nuždu.
"Video sam jezerce, pomislio sam da odem tamo i mokrim, što da ne. Nešto se dogodilo, ili sam se sapleo ili... završio sam nekako u vodi. To je poslednje čega se sećam", rekao je mladić filijalu za ABC njuza WZVN.
 
Nažalost, u bari u kojoj se našao Rivera bio je aligator od tri metra, saopštila je Agencija za očuvanje divljači i ribe Floride.
 
Riviera se ne seća šta se posle dogodilo i kako se našao u lokalnoj bolnici, ali kada se probudio, nije imao desnu ruku.
  • Bane

    29.05.2023 10:51
    @Vlada
    Upravu si potpuno. Samo bih jos dodao da smo mi aligatorima preslani tako da mogu da povrede ljude iz bilo kog razloga ali da im budemo hrana nije jedan od njih. Mnogo veca opasnost ljudima su slanovodni krokodili koji imaju prirodni filter soli i plivaju u okeanu ili kanalima sa mesanim vodama. Ako vidite nesto nalik krokodilu ili aligatoru da pliva u okeanu ili intercoastal vodama tj kanalima u gradovima koje su mesane vode ne prilazite ili plivajte u suprotnom pravcu. Ovo upozorenje se posebno odnosi na one koji idu na Florida Keys da se suncaju i plivaju. Samo malo opreza pre nego sto uletite u vodu.
  • Vlada

    29.05.2023 10:18
    Na slici je krokodil
    Na Floridi žive i krokodili i aligatori. Aligatori nisu agresivni i ne napadaju ljude. Krokodili su 10x opasniji ali ih ima svega par hiljada. Floridskim krokodilima se vide i gornji i donji zubi kada su im usta zatvorena, aligatorima samo gornji. Ako budete išli, da znate.
  • Ns

    29.05.2023 07:18
    Dobro je i prosao, mogao je ostati bez neceg drugog :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.