VIDEO: Lavica luta ulicama Berlina

Berlinska policija poslala je upozorenje da je velika grabljivica, verovatno lavica, na slobodi u južnom predgrađu Berlina.
VIDEO: Lavica luta ulicama Berlina
Foto: Pixabay (ilustracija)
Stanovnici su upozoreni da ne izlaze iz domova i da svoje ljubimce drže u kućama. 
Policija i vatrogasci objavili su u četvrtak ujutro preko društvenih mreža da veruju da je divlja životinja uočena tokom noći verovatno lavica. 
"Ne znamo odakle je došla", rekao je portparol lokalne policije.
 
 
Dodao je da zoološki vrtovi, životinjski parkovi, cirkusi i ustanove za dobrobit životinja u tom području nisu prijavili nestanak lavice. 
 
Svedok je upozorio policiju na prisutnost velike mačke nakon što ju je snimio u grmlju, iz sigurnosti svog automobila. Neki svedoci su tvrdili da su snimili video kako veliki predator lovi i ubija divlju svinju.
 
Policija je izjavila da su u potrazi za životinjom u predgrađu Klajnmanov i susednim zajednicama korišćeni helikopteri. Klajnmanov se nalazi na južnoj periferiji Berlina i ima oko 20.000 stanovnika.
  • tutnja

    20.07.2023 10:11
    Zašto Nemac može da luta afričkim ulicama a lavica ne može berlinskim?
    Lavica čak nije ni došla tamo svojom voljom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.