VIDEO: Lav pobegao iz automobila u Karačiju, nastala panika

Odrasli lav pobegao je iz privatnog vozila usred gustog saobraćaja u južnom pakistanskom gradu Karačiju, izazvavši paniku među građanima.
VIDEO: Lav pobegao iz automobila u Karačiju, nastala panika
Foto: Pixabay
Nakon dva sata ponovo je uhvaćen, saopštila je policija.
Lava je prevozio njegov vlasnik kada je pobegao na glavnom putu u lučkom gradu u vreme najgušćeg saobraćaja, navodi se u saopštenju policije, prenosi Rojters.
"Naši timovi su odmah požurili na lice mesta. Hvala Bogu, niko više nije u opasnosti", rekao je inspektor za divlje životinje Muhtijar Somro Rojtersu tokom akcije hvatanja lava.
 
U toj oblasti je bila velika saobraćajna gužva, uključujući vozila koja su prevozila medijske ekipe koje su izveštavale o incidentu.
 
Odbegli lav je neko vreme lutao putem, a zatim je ušao u podrum obližnje zgrade.
 
 
Odeljenje za divlje životinje saopštilo je da je lav odveden na njihovo imanje, jer je držanje lavova u stambenim zonama zabranjeno.
 
"Vlasnik lava je priveden i protiv njega će biti pokrenut postupak", saopštio je viši nadzornik policije Širaz Nazir.
Držanje divljih mačaka kao kućnih ljubimaca nije neuobičajeno u Pakistanu, gde je poznato da bogati biznismeni upravljaju privatnim zoološkim vrtovima i ponekad koriste životinje za javne parade, piše Rojters.
 
Policija u Pakistanu je 2017. uhapsila čoveka koji je svog ljubimca lava poveo u noćnu vožnju ulicama Karačija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.