Univerexport predstavlja inovativne kućice za pse – uživajte u kupovini, a vaš ljubimac u hladovini

U Univerexportu na adresi Nehruova 68b u Beogradu, od sada su dostupne Smartsy pametne kućice za pse.
One će vlasnicima pasa pružiti mogućnost rasterećene kupovine dok njihovi ljubimci vreme provode na sigurnom i bezbednom mestu i to potpuno besplatno.
 
Univerexport prepoznao je potrebe potrošača koji su vlasnici pasa i u saradnji sa partnerima implementirao je inovativno rešenje – Smartsy kućice za pse. Opremljene najnovijom tehnologijom i senzorima, Smartsy kućice nude vlasnicima pasa ono što im je najpotrebnije dok su razdvojeni od svojih ljubimaca: bezbrižnost.
Zahvaljujući ovoj inovaciji vlasnici pasa će moći sa svojim kućnim ljubimcima da obavljaju kupovinu bez žurbe i nelagodnosti jer će njihov ljubimac biti na udobnom mestu. Sve što je potrebno uraditi jeste preuzeti Smartsy aplikaciju preko Google Play i App Store koja je potpuno besplatna i jednostavna za korišćenje. 
 
Osim sigurnosne brave koja se automatski zaključava, toplotne i zvučne izolacije, Smartsy nudi i napredne funkcije poput kamerice preko koje se može pratiti stanje psa u realnom vremenu, sisteme za održavanje optimalne temperature, UV lampe koja je tu da steriliše prostor posle svake upotrebe, kao i mnoge druge.
Sve ove funkcije osmišljene su da pruže ne samo fizičku zaštitu i udobnost za pse, već i stanje spokoja za vlasnike koji obavljaju kupovinu, znajući da su njihovi ljubimci uvek na bezbednom. 
 
 
Smartsy kućice za pse su inovacija podržana od strane Naučno Tehnološkog parka Beograd, NALED-a, Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i Inovacionog Fonda Republike Srbije. Pametne kućice za pse su implementirane u saradnji sa partnerima iz Smartsy i Mars Petcare, a od sada su dostupne samo u Univerexportu. 
 
Uživajte u kupovini, a vaš ljubimac u hladovini!

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.