Položaj u snu utiče na bore

Zabluda je da poznate svetske lepotice imaju besprekoran ten zahvljajući plastičnim hirurzima, botoksu i skupim kremama. Mnoge primenjuju jednostavne "trikove" koji su vrlo efektni, a ne koštaju ništa.
Zabluda je da poznate svetske lepotice imaju besprekoran ten zahvljajući plastičnim hirurzima, botoksu i skupim kremama. Mnoge primenjuju jednostavne "trikove" koji su vrlo efektni, a ne koštaju ništa.

"Pokušajte da se naviknete da spavate na leđima, jer to sprečava boranje lica i vrata. Da se u snu ne biste okretali na stomak, pored tela stavite plastičnu flašu punu vode, koja će blokirati vrpoljenje i menjanje položaja", savetuju glumice Selma Hajek i Demi Mur, a ovo je isprobala i manekenka Rozi Hantington Vajtli.

Kada spavate na stomaku, zagnjureni licem u pamučnu jastučnicu, ujutru se vide male crte na licu koje se vremenom neminovno pretvaraju u bore.

Osim položaja tela, dobro bi bilo i da jastučnica bude od satena koji je mnogo nežniji prema koži od pamuka, a sprečava i da se kosa mrsi.
  • Bio

    25.03.2015 15:58
    Komplesi ili zdravlje?
    Manite se bora cuvajte kicmu! Za kicmu je najbolje spavanje na boku i to na levom po mogucnosti sa jastukom izmedju kolena kako bi se rasteretili kukovi. Najgore je spavanje na stomaku i ledjima.
  • 22.03.2015 19:46
    spavajte na tvrdom
    Ako niste Bora, spavajte kako zelite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.