Ako želiš da budeš kao viking zdrav, omega-3 norveške kapsule prava su stvar

Sa početkom hladnijih dana, svi razmišljamo kako da pripremimo imuni sistem za zimu.
Sa obzirom na to da virusne i bakterijske infekcije u ovom periodu vrebaju sa svih strana, važno je da imamo dobru barijeru. 
 
Pošto je zdrava ishrana osnova za izgradnju našeg imuniteta, trebalo bi ipak da joj pridajemo veći značaj nego što zaista činimo. Ako su nam obroci vremenski usklađeni i nutritivno izbalansirani, potrebe organizma za vitaminima i mineralima će u velikoj meri biti zadovoljene. 
 
Međutim, omega-3 masne kiseline, koje se obično nalaze u kvalitetnoj ribi i koštunjavom voću, kod većine populacije su ipak u deficitu. Zato je suplementacija omega-3 kapsulama pravi način da nadoknadimo propušteno. Nije svejedno koji vam je izvor omega-3 masnih kiselina, pa treba biti pažljiv i u izboru ovih esencijalnih kiselina.
 
Odakle potiču kvalitetne omega-3?
 
Kompanija Norway House nam donosi vrhunske norveške Omega-3 kapsule premium kvaliteta direktno iz središta Severnog mora, koje se globalno smatraju najkvalitetnijim. 
 
Visokotehnološki procesi molekularne destilacije na sniženim temperaturama omogućavaju proizvod visoke čistoće i vrhunskog kvaliteta. Osim "čistih" omega-3 masnih kiselina (DHA i EPA), kapsule predstavljaju i pravu riznicu liposolubilnih vitamina A, D i E. Kapsule su namenjene svima koji žele da povećaju svoj imunitet, podignu nivo psihičkih i fizičkih performansi i poboljšaju sveukupno zdravlje. 
 
Osobe koje ne unose dovoljno omega-3 masnih kiselina u svojoj ishrani imaju povećan rizik za razvoj depresije. Esencijalne masne kiseline ulaze u sastav membrane nervnih ćelija i omogućavaju njihovu međusobnu komunikaciju, koja je neophodna za održavanje dobrog mentalnog zdravlja.
 
Suplementacija omega-3 kapsulama se naročito preporučuje kod osoba sa povišenim nivoom masnoća u krvi, povišenim krvnim pritiskom, aterosklerozom i osteoporozom.
 
U velikoj meri smanjuju stepen suvoće kože, koja je naročito izračena tokom hladnijih meseci.
 
Norveške omega-3 kapsule imaju izrazito antiupalno dejstvo, zbog čega su vrlo cenjene među sportistima jer ubrzavaju oporavak nakon napora, ali se preporučuju i kod sistemskih oboljenja mišića i kostiju kao što su multipla skleroza i reumatoidni artritis.
 
Posebno je važno da trudnice i dojilje u zimskom periodu imaju snažan imunitet da bi povećale otpornost ka prehladama i ujedno osigurale kvalitetan rast i razvoj bebe.
 
Više o norveškim premium omega-3 kapsulama za celu porodicu možete pronaći na zvaničnoj internet stranici ekskluzivnog uvoznika i distributera za Srbiju Norway House OVDE.  
 
Takođe, sve ostale norveške premium omega-3 proizvode možete pronaći u omega-3 Norway Shop u Pariskom magazinu, Kralja Aleksandra 12 u Novom Sadu i omega-3 Norway Shop u Braće Nedić 7 na Vračaru u Beogradu, kao i u svim bolje snadbevenim apotekama.
  • Luka 83

    20.11.2019 20:58
    Ja moram stvarno da se zahvalim tim Norvežanima što izmisliše ovako nešto, ja pijem zelene bobe 13, 14 meseci i hvala bogu ojačao sam taj imunitet a baš sam bio kilav, hvaltali me svi ti virusi i prehlade svakih mesec dana a sada (kuckam u drvo) nista...
  • Mama

    20.11.2019 18:57
    Zdrava deca = zadovoljna mama! Blagotvorno dejstvo
  • Pufta kasapin

    20.11.2019 17:22
    Nista bez jankovica
    Samo pilule i tablete i vitamini su spas za ovo vreme...bicemo ko norveska ubrzo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.