Život
04.06.2015.
21:27
Skoro svaka treća žena u Srbiji ima miome, najčešće dobroćudne tumore glatkih mišića materice, koje vrlo često ostaju neprepoznate i neadekvatno lečene, rečeno je danas na tribini "Život bez tereta mioma", sa koje je poručeno da je redovan ginekološki pregled najbolji put ka izlečenju.
  • Miome treba

    05.06.2015 10:12
    ukloniti
    Imala sam miom na spoljnom zimu materice koji je prelazio zidove, dr.Luka Andjelic mi je laparaskopski odstranio miom, posle toga sam bez problema ostala u drugom stanju i rodila bebu.
  • A

    05.06.2015 05:35
    lekovi
    za miome su jako skupi i osiguranje ne pokriva troskove. Kako ih onda preporuciti, a da pacijent ne misli da je posredi neki dogovor sa farmaceutskom kompanijom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna