Autor: 021

Život
21.07.2016.
11:14
Ugledni naučnik Pol Glasziou sa Bon univerziteta u Australiji proglasio je homeopatiju neefikasnom nakon što je sistemskim pregledom zaključio da kontroverzni tretman nema veći efekat od placebo lekova.
  • Ja

    21.07.2016 18:26
    :)
    Poštovana Marijana,imate u komentaru ime homeopate kod kojeg idem.puna srca ga preporučujem!ne osvrćite se na negativne komentare.glavu gore i samo napred.na godišnjem odmoru je do 10.08.kontaktirajte ga mejlom.lako ga je naći na netu.bojim se ako ostavim ovde njegov mejl ili broj moba.da mi neće objaviti komentar.ozdravio sam ISKLJUČIVO uz njegovu pomoć.a nema kod kojeg lekara nisam bio.sujetni su.kad sam kod došao kod lekara sa nalazima,rezultatima,zinula je!kad sam rekao kako sam postigao rezultat,naljutila se :)
    Na prvom pregledu kod homeopate ništa nemojte prećutati!!!otvorite se maksimalno!!Vama je to u interesu.ne stidite se.neka pitanja će vam se činiti nelogična.svaki vas odgovor je bitan.budite jasni,precizni i OTVORENI.siguran sam da će i Vama pomoći
    U zdravlje!
  • Skeptik

    21.07.2016 16:07
    Pre petnestak godina sam imao poslednji napad astme. Nisam koristio lekove, proslo je samo od sebe, odnosno ne znam kako... da sam kojim slucajem tada bio kod homeopate, danas bi tvrdio kako je homeopatija cudesna. Mislim da se po tom principu sire glasine o homeopatiji.

    Neka svako koristi sta mu je volja, ali ne iskljucujte standardnu medicinu i savete lekara. Homeopata nece izleciti zapaljenje pluca, upalu slepog creva, meningitis i slicno a od toga moze da se umre. Treba misliti svojom glavom. Zato, vi ljubitelji homeopatije igrajte se vodicama, ali sa manje ozbiljnim bolestima. A ako dodje do komplikacija trk kod lekara.
  • :)

    21.07.2016 15:49
    ;)
    Vladimir Holotkov je homeopata iz Novog Sada koji leči mene i moju porodicu.VRHUNSKI STRUČNJAK!!!skroman,stručan,uvek dostupan,prijatan,strpljiv.njegovu biografiju i kontakt broj imate na netu.hvala ukoliko je ovaj komentar objavljen.siguran sam da će mnogima pomoći.hvala još jednom :)
  • @JA

    21.07.2016 15:44
    Mi u redovnoj medicini imamo ime za to, i zove se placebo. Znaci, ne lazi sebe, nema lekovite supstance, svi dobijate iste neutralne praskove i mrvice, nego je sve u pristupu i prici (ono "lako dostupan kad god mi zatreba za savet...", "sagleda celog coveka..."). Ljudima treba psihoterapeut ili duhovnik, izgleda i vise nego lekar. Mada, ne mogu homeopatima posebno ni zameriti, sami smo doktori krivi sto smo dozvolili da nam nestrucni ljudi preuzmu posao jer sami nemamo vremena i strpljenja da slusamo i govorimo ono sto pacijentima treba, davajuci pravi lek u isto vreme. Doduse, da nama placaju toliko koliko placaju homeopatima za nista, verovatno bi i mi imali strpljenja i vremena. Moj zakljucak: Moglo bi se reci porez na budale. Suprotan tome, a jos jedan moj zakljucak: ako je covek bolje i vise se ne oseca bolestan i to potraje, ko smo mi da osporavamo. Ipak savet i preporuka: manje ozbiljne bolesti koje ne ugrozavaju zivot i funkcionisanje prepustite homeopatima, u ovim ozbiljnijim stvarima se ipak drzite lekova.
  • Marijana

    21.07.2016 15:00
    Pomoć
    Molim osobu koja je opisala svoja pozitivna iskustva sa homeopatom u Novom Sadu da mi se javi na mail marijana.vucko@gmail.com, hitno mi je potrebno. Hvala.
  • mrva

    21.07.2016 14:33
    Molim da proverite i da li postoje duhovi! Hvala.
  • Salamander

    21.07.2016 14:10
    hrcak ribica
    Ahmet (npr.) rodjen u Svedskoj je Svedjanin
    Da li je hrcak ridjen u akvarijumu ribica?
    Kriterijum ispitivanja dejstva homeopatskog leka medicinskim istrazivanjem je neprimeren.
    Homeopatija je holisticki sistem lecenja, gde se ne leci pojedinacni simptom ispoljene bolesti, vec se leci celina, kao nerazdvojivi sistem psihofizickog entiteta.
    Stoga je svaka takva " studija" neegzaktna u samoj sustini.

    Kako su to " oni" , po kom kriterijumu, ispitivali " ucinak" na celinu?

    Psihofizicki nisu svakako.
  • /

    21.07.2016 13:28
    /
    pa sad, zanoktice i slicne bolesti su toliko opasne da su pobile pola covecanstva.
    bas kao one opake curke na n.naselju
  • jova limanac

    21.07.2016 12:40
    Bolje reći "potvrđuje" nego "tvrdi", jer se odavno zna da je homeopatija samo sprdnja i navlakuša za lakoverne...
  • JA 2

    21.07.2016 12:28
    :)
    Opet ja :) dakle,sušila mi se godinama sluzokoža u nosu,bolelo je jako,kraste sam imao u nozdrvi.koristio sam razne kreme i dok sam mazao bilo je ok,čim prestanem posle desetak dana se sluzokoža u nosu opet vraćala.i tako u krug godinama.posle homeoptaskih kuglica nestale!!!!!imam uspeha i u ozbiljnijim problemima,ali o tome nekom drugom prilikom.žao mo je što ne mogu ovde da ostavim ime i prezime i kontakt homeopate koji me vodi.bilo bi mo drago još nekome da pomogne.ne nasedajte na jeftinu propagandu,nađite dobrog homeopatu i ne brinite.p.s. izguglajte i vidite gde,kako i kod koga se leči britanska kraljevska porodica.
    :)
  • JA

    21.07.2016 12:23
    :)
    NIJE TAČNO!Moje iskustvo sa homeopatijom je fantastično.zahvaljujući njoj ja sam ozdravio.imao sam ozbiljnijih zdravsvenih problema.sad sam preporođen.ovaj teks ide samo u prilog farmako mafiji,koja ga je i naručila.išao sam i kod redovnih lekakara i nisam imao uspeha.kupovao skupe kreme i ništa...ma fuj.suština homeopatije je u što preciznijem leku i načinu uzimanja.to je tzv.nežna medicina.šta i kako jesti i piti.ništa komplikovano.nema nus pojava ni kontraindikacija.dobar i iskusan homeopata može da vas preporodi.išao sam prvo kod jedne žene homeopate i nije bilo napretka.kod nje sam bio više od pola godine,bio sam uporan.ali bez rezultata.od kako sam kod sadašnjeg homeopate na terapiji,neuporedivo sam bolje.homeopatija posmatra čoveka kao celinu,ne samo njegov jedan problem.ne boli svakog glava iz iskog razloga,nije svako nervozan,tužan,depresivan,strašljiv iz istog razloga.a zvaniča medicina na žalost daje svakome isti lek.a homeopatija ne,u tome je suština.homeopata u Novom Sadu je predivan!!!!stručan,iskusan,strpljiv.lako dostupan mejlom,viberom.kad god mi zatreba za savet,konsultaciju.BESPLATNO!!!!i nije skup.nije prevarant.masu stvari sam dobio džabe.ima i homeopata svakakvih,pripazite se.idite isključivo na preporuku.mala deca uzrasta do 4 godine i placebo?!nema šanse!!!!npr.uzmali smo kuglice za gripu pre 6 godina.od tada nikada,ali nikada niko u kući nije se ni zakašljao,koštale su oko 5 evra.a pošto su redovni lekovi?i da lie ste ih koristili i sledeće zime,m?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna