Autor: Reklamni tekst

Život
16.04.2018.
11:36 > 11:05
Ako se ponekad prisetite doba Jugoslavije i boravka u vrtiću i osnovnoj školi, možda vam je u pomalo neprijatnom sećanju miris i ukus ribljeg ulja.
  • Novosađanin

    19.04.2018 12:27
    Suplementi
    Posle bolesti srca posvetio sam paznju suplementima. Posebno vitaminima C i B. Riblje ulje ili Omega 3 mogu da se kupe kod nas i ima ih vise vrsta. U Srbiji je najkvalitenija bas ova Omega 3. Najkvaliteniji suplementi mogu se kupiti u Americi na sajtu iherb. Cene su vise nego prihvatljive i dostava se vrsi putem DHL-a . Cene su mnogo nize nego u Srbiji a dostava , koja traje 3-4 dana, je od 5-10 e po paketu. Paket ne sme da prelazi 49e jer nasa carina "dere kozu sa ledja" za troskove. zalosno je sto nasi lekari ne znaju ili ne zele da preporuce vitamine. Pogresno je da Omega 3 otvara apetit, apetit povecava samo vitamin B. Pre uzimanja bilo kojih suplemenata treba se dobro informisati na internetu. Vec godinu dana uzimam kvalitetne suplemente i mogu reci da su me ove godine zaobisle sve bolesti i prehlade. Za uzimanje kvalitetnijih vitamina ( ni slucajno sumece tablete jer su one najnekvalitetnije na trzistu) potrebno j emesecno izdvojiti maksimalno 1000 dinara.
  • @Sima Kosmos

    16.04.2018 16:59
    Ja inace imam pojacan apetit s kojim kuburim, a primetila sam da mi je od ovakvih kapsula bio umanjen. Druga stvar koju sam primetila je sjajna i jedra koza tela koja se dotad perutala i susila sta god da sam mazala. Dobro, verovatno dosta i zavisi u kakvom nam je stanju organizam pre pocetka pijenja ovog, kao i koje su nam navike uopste u zivotu i ishrani. Ja inace ne jedem meso i ribu i vrlo malo druge zivtinjske produkte, tako da je meni ovo verovatno zestoko nedostajalo. Takodje, stvarno veliko olaksanje u stanjima PMS-a koji je postao grozan u ovom predklimaksu.
  • VeVerica

    16.04.2018 12:14
    @Sima Kosmos
    Kako kome... Ja to pijem godinama, a suva grana. Ipak je sve do hrane...
  • Sima Kosmos

    16.04.2018 11:23
    Riblje ulje je zakon
    Ali pazite da se ne ugojite jer otvara apetit i to jako.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna