Autor: B92

Život
03.06.2018.
13:24 > 13:24
Muškarci su gotovo nestali sa lica zemlje zbog svoje sklonosti da ulaze u sukobe i da se međusobno ubijaju i istrebljuju, navodi se u novoj studiji.
  • Мунгос

    06.06.2018 09:59
    Мушкарци су се затрли, тако им и треба. Па је постао однос 1 према 17 жена.
    Онда су жене почеле да се туку да би освојиле право да имају неког мушкарца. Тада нису постојале лгбхт жене, све су кидисале на мушко. Наравно да је било немогуће тако брзо опслужити 17 жена. Мушкарцима је у почетку било лепо, али после им је понестала снага, није им баш било лако. А жене, жене значи још од тог доба носе тај свој печат агресивности. Јер коло се окренуло, морале су и оне сада да се жестоко боре међу собом, не би ли освојиле премију - мушкарца. Био је то веома тежак период, сви знамо да су жене немилосрдније од мушкараца.
    Хвала научницима из Стенфорда за објашњење неких ствари из далеке прошлости, које су утицале на родну неравноправност

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna