Autor: Tanjug

Život
16.10.2018.
13:51
Multidisciplinarni tim onkoloških klinika Vojnomedicinske akademije, na čelu sa prof. dr Bratislavom Trifunovićem, izveo je izuzetno komplikovan operativni zahvat uklanjanja veoma retke vrste malignog tumora, saopšteno je danas iz te medicinske ustanove.
  • rodoljub

    16.10.2018 16:34
    dokaz
    Ovo je jos jedan dokaz da je glorifikacija lecenja u inostranstvu neopravdana. Imamo mi dobre strucnjake i to se pokazalo i na ovom primeru. Potrebno je vise stimulisati zdravstvene radnike , ali i napraviti selekciju. Nisu svi strucni, niti vredni, ali zato treba da postoji kontrola i nadzor nad svacijim radom , a samim tim i razlike u nagradjivanju. Sve zavisi od coveka. Moja pokojna baba je govorila "kad vlast hoce i mrtav prdne". Pitanje je hoce li vlast u Srbiji da upravlja i da kontrolise rad . Naravno, za tako nesto vlast mora da je i strucna i "cista" .
  • deo demosa

    16.10.2018 15:35
    bravo
    Čestitam na hrabrosti
  • IvicabezMarice

    16.10.2018 15:20
    Bravo!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna