Autor: Index.hr

Život
21.04.2019.
15:08
Meče koje se sprijateljilo sa posetiocima skijališta moglo bi da bude uspavano jer je navodno preblisko s ljudima, piše Unilad.
  • pirana

    21.04.2019 17:49
    Covek - najveca posast na planeti.
    Siroti meda :(
  • Šta reći...

    21.04.2019 12:10
    "Mladunče slobodno prilazi ljudima jer ne zna drugačije. To je vrlo retka pojava. Zamislite kako će biti kad dobije još stotinak kilograma. Biće velik i snažan, a još uvek će misliti da je u redu da prilazi ljudima. Neko će ga ustreliti", tvrdi ona.
    Ne verujem šta čitam: zbog njegove bezbednosti, da ga neko ne ustreli, oni će ga spasti tako što će ga na vreme ubiti (oni su to lepše rekli - uspavati). Koji idiotizam. Zar ne postoji neka treća opcija?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna