Autor: Nezavisne novine

Život
08.07.2019.
22:44
Švajcarska je proglašena najboljim mestom za život i rad. Tako je ova mala evropska zemlja s trona HSBC-ove liste skinula Singapur, koji je titulu najboljeg držao gotovo pet godina.
  • Zeljko

    03.09.2023 16:08
    1
    Ovo ti je najgora drzava em za zivot em za rad a to sto se nasi ljudi pale na radne vize po Svajcarskoj od toga nema vajdi vec 4 godine sam ovde preselio se iz Austrije i mogu da vam kazem da ako je vamo dobro da imate radnu nedelju sa vise od 42 neki rade i do 50 sati nedeljno i kad dodje plata druze delis sa Drzavom ima i pozitivne stvari ovde skolovanje ali osim toga je sve bajka
  • Igor Boric

    09.07.2019 05:43
    Ilirska ulica 43
    Nisu imali 1 metak u ratovima nikada. Zlato i diamanti i valute koje imaju od mafije i biznisa neskladnog sa regulativama gori su od Panama papers...a nasa stoka koja tamo radi ponasa se arogantno bahato i bolesno. Odite u Zurich da vidite ko navija auspuh na BMW Audi ba znas to je auto bolan nebio Crni Audi ja vozim znas ba. Mentalitet se ne menja kod nasih radnika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna