Autor: Index.hr

Život
10.07.2019.
09:18
Svako leto širom sveta deca umiru jer ih roditelji ostave zaključane u vrelom automobilu, često zbog toga što nisu svesni koliko se vozilo brzo zagreje do smrtonosnih temperatura.
  • Мунгос

    10.07.2019 09:52
    Све је ово тачно, додајем још и то да у затвореним колима нема струјања ваздуха, па макар он био и топао. Што веома много штети свим људима, не само малој деци.
    Ја сам у гепеку држао неке празне стаклене пивске флаше, оне су се загрејале толико да сам их једва могао држати у руци. Иако нису биле директно изложене сунцу.
    Користим прилику да упозорим да се у колима не остављају пластичне флаше пуне са соковима, водом, пивом,….. Зато што на температури већој од 60 степени, пластика испушта отров звани „диоксин“, и тако чини наше пиће отровним. То је откривено у Немачкој, био је велики скандал, али је еколошка банда то заташкала и привремено забранила да се о томе прича. Бацили су акцент на пластичне кесе, као исплативије и зато што овце боље примају тај спин.
  • Marko

    10.07.2019 09:38
    Ja ne mogu da verujem da postoje roditelji koji ostave svoje dete zaključano, samo u kolima, pa makar napolje bilo prijatnih 20 stepeni i auto u debelom hladu... Jadna deca sa takvim

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna