Autor: Index.hr

Život
22.09.2019.
08:42
Istraživanje sprovedeno na Univerzitetu College London došlo je do zanimljivog saznanja. Naime, prema tvrdnjama stručnjaka okupljenih oko ovog istraživanja, postoji razlika između beba rođenih carskim rezom i onih koje su rođene vaginalno, a rezultati koji to potvrđuju objavljeni su u časopisu "Nature".
  • Maki

    23.09.2019 21:40
    Zapanjujuće...
    ... je koliko su muškarci SIGURNI da je vaginalni porođaj zdraviji. Vidimo to i na ovih jedva par komentara na ovu vest.
    Najzdraviji i najsigurniji porođaj je onaj koji je najkomotniji za majku, jer traume teškog porođaja se sporo ili nikad ne prevaziđu.
    Dete stiče imuitet kroz život.
  • Dejan

    23.09.2019 07:32
    Cccc
    Za ovu remu treba da pitate gracke snobice glupace koje se edukuju preko fb i raznih foruma rekla-kazala a sve zarad licnog izgleda !! Dete rodjeno vaginalno se prilikom porodjaja bukvalno ,,presvlacii,, slojem bakterija koje se nalaze na izlazu vagine,taj sloj cini da tede ima jaci imunitet, jak imunitet bolji razvoj celog organizma, nema alergije i ostale poremecaje, kraj price !!!!
  • Ns

    22.09.2019 16:35
    Carski rez je mnogo sigurniji porodjaj. Bolje da ostane mali oziljak nego rizikovati komlikacije koje su veoma opasne po bebe!
  • sale

    22.09.2019 16:34
    dobroooo jutrooo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna