Autor: Hina

Život
09.12.2019.
21:19
Ljudi koji konzumiraju mnogo mleka, sira i jogurta ne moraju nužno živeti duže od onih koji to ne rade, pokazuje nedavno istraživanje.
  • Orwell Vegan

    09.12.2019 12:39
    Istina
    Smesno. Tvrdnja 'Mlečni proizvodi se mnogo konzumiraju širom sveta i važan su izvor belančevina, vitamina D i kalcijuma, navode autori istraživanja.' pada u vodu kada se skupe na gomilu procenti rizika koje isto istrazivanje jasno pokazuje. Cak 15 procenata je veci rizik od smrti od mlecnih proizvoda, u odnosu na vegansku ishranu, a gde je jos konzumiranje mesa. Ovo istrazivanje je novi potpo za mlecno mesnu industriju koja belezi ogroman pad kojemu nece biti kraja sve do samog kraja koji se neumitno priblizava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna