Autor: RTS

Život
03.01.2020.
22:19 > 22:35
Specijalno ekološko drveće napravljeno od mahovine postavljeno je u Londonu.
  • Vuk

    10.01.2020 08:48
    Marketinška šarena laža
    Poštovani,
    sa obzirom da sam za tu firmu radio, mogu vam objasniti par stvari u detalju:
    "CityTree" sa slike koristi Sedum a ne Mahovinu, koji je sađen u saksijama kao pokrovno zelenilo - i samim tim ne filtrira ništa.
    O izjavama tipa "zamenjuje 275 stabala" da i ne govorimo, jer bez definisane performanse filtera nema ni baze za izjave takvog tipa.
    Aktuelni City Tree u Londonu nema znači nikakvu funkciju da prečišćava vazduh, samim tim se postavlja pitanje - koju funkciju ima onda?
    Pa ima sledeću: Sa obzirom da su u Londonu uslovi za postavljanje reklamnih tabli veoma oštri, City Tree, kada već nema funkciju, koristi se kao "Trojanski Konj" za reklamu, u za gradsko stanovništvo veoma prijemčivoj atmosferi "zelene svesti", "održivosti" itd.
    Šteta je da se ovakvim konceptima pruža forum u javnom prostoru, jer diskredituju sve one ljude koji ozbiljno rade na rešenjima za probleme urbanih sredina..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna