Autor: Hina

Život
23.02.2020.
20:09
"Bratstvo i jedinstvo za kuhinjskim stolom - hrana u socijalističkoj Jugoslaviji" prvi je zbornik naučnih radova koji otkriva tajne socijalističke društvene ishrane, ali i istoriju ćevapa, bureka, sarme, ajvara, kranjske kobasice i ostalih gastro simbola bivše države.
  • angie

    09.03.2020 12:48
    Zanimljivo
    Slazem se, to je sve jedan isti narod, nema to ni veze cije je sta, vazno je da je ukusno. E bila sam jenom u tom restoranu, narucila neku ribu, lepo spremaju.
  • malena

    08.03.2020 20:12
    crvendac_011@yahoo.com
    Odličan tekst! :)
    Mislim da je naša "Stara Dalmacija" u Dunavskoj tipičan primer. Svojim menijem, uspešno su ujedinili jugoslovenske narode. ;)
    Svi mi spremamo manje-više ista jela, s malim odstupanjima, ali se uredno busamo šta je čije i čije je bolje, a toliko smo kroz istoriju bili isprepletani da je to više nemoguće utvrditi a da ste 100% sigurni u rezultat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna