Autor: Tanjug

Život
09.04.2020.
09:37
Broj smrtnih slučajeva i zaraze virusom korona ukazuje na to da muškarci češće obolevaju od žena i da imaju ozbiljne ili kritične komplikacije ako se to desi.
  • Primetim...

    09.04.2020 12:48
    ...nekonstruktivnost
    Pominju se u medijima često i pol i godine i neregulisan šećer i hronična oboljenja i gojaznost kao uzroci većeg rizika za dobijanje infekcije ili lošijih ishoda bolesti COVID-19.

    A pol i dob ne možemo menjati, dok je hronična neregulisana stanja teško popraviti na brzinu. Pri tome je pitanje da li bi rapidno mršavljenje sada pomoglo ili odmoglo.

    Medjutim, nema u medijima tekstova o pušenju i COVID-19. A to je najlakše prekinuti i odmah se ubaciti u "voz" za bolji ishod.

    Evo izvora: http://www.tobaccoinduceddiseases.org/COVID-19-and-smoking-A-systematic-review-of-the-evidence,119324,0,2.html
  • ...

    09.04.2020 11:29
    Ne znam za ovaj virus, ali ostali koje zadese mene i muža u isto vreme, on teze podnosi.
    I psihički i fizički. Mislila sam da izvodi, prenemaže se...
    Možda ima veze sa cigaretama, ali on ne konzumira ni cigarete, niti alkohol, nije debeo, vodi racuna o higijeni... Možda je onda u tim x,y hromozomima. Jednostavno, ne znam. Živo me zanima šta je u pitanju? Da, jednom za svagda to rešimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna