Autor: Nova ekonomija, Politiko

Život
02.06.2020.
09:29 > 09:29
Grčka je spremna da turistima pruži bezbedno mesto za letovanje s obzirom da su sve mere protiv širenja virusa korona preduzete, izjavio je za Politico.eu grčki ministar turizma Hari Teokaris.
  • Ivana

    05.06.2020 09:17
    Naravo da dolazimo, necu more da propustim zbog korone. Ovi sto se boje nek ostanu kući.
  • Mirko

    02.06.2020 18:43
    Ma ako je bezbedna, idite sami, dragi ministre. Ne sumnjam da jeste, ali i pored toga što je bezbedna, biće toliko ograničenja, da se mnogima od nas ne ide. Lično, ne bih mogao da se opustim ako moram da razmišljam o svim tim pravilima.
    Lakše nam je da ostanemo kod kuće, brčnemo se malo u Dunavu, prošetamo gradom i okolinom, svratimo u Staru Dalmaciju na klopu uz tamburaše i milina... ništa nam više ne treba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna