Autor: Index.hr

Život
29.09.2020.
10:48
Mnogim roditeljima su dobro znane prepirke s decom oko visine džeparca, a mnogi se i cenjkaju oko plaćanja za obavljanje kućnih poslova.
  • emoj EvoOvako

    29.09.2020 14:40
    serem ti se na vrednosti
    @EvoOvako

    Ne znam da li pripadaš es(en)esovcima ili ne ali pošto koristiš termine kao "porodične vrednsti" ostaću u takvom uverenju, jer ne čitaš ali važno da komentarišeš, "....da je dovršavanje kućnih poslova za džeparac ključni deo odrastanja i učenja o vrednosti zadataka". Potebi decu treba još od malih nogu učiti da rade za kikiriiki a kad porastu za 200 evra????
  • EvoOvako

    29.09.2020 12:33
    KućneObaveze
    Se ne rade radi plaćanja, jer time pogrešno učimo decu, pa obaeveze koje su deo pravih - porodičnih vrednosti obavljaju zbog materijalnih vrednosti. Nadam se da nećemo doći u situaciju da sutra ta deca naplaćuju svojoj deci.
    Znam nekoliko slučajeva u porodicama drugara koji su plažali svojoj deci da iscepaju i slože drva. Ta deca su uglavnom izrastala u loše ljude koje danas ne volim da sretnem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna