Autor: Hina

Život
21.12.2020.
07:58
Papa Franja pridružio se u nedelju mnogima koji ne odobravaju neobične jaslice na Trgu Svetog Petra, pozvavši posetioce da obiđu obližnju izložbu tradicionalnih jaslica.
  • Gojko

    21.12.2020 13:59
    Popa je u pravu. Konzumerizam je grozan. Jedina pozitivna posledica policijskog časa i online časova je što su mi se smanjili izdaci na đirlo kp koje sam ranije kupovao na putu od kuće do posla.
  • Ma nemoj

    21.12.2020 08:48
    "Konzumerizam je oteo Božić, oduzevši nam ga. Ne postoji konzumerizam u jaslicama u Vitlejemu. Tamo postoji realnost, siromaštvo i ljubav", zaključio je papa Franja.

    Izjavi on sedeci na zlatnom prestolu, okružen zlatom. Ni ovi nasi pravoslavni nisu nista bolji.
    Najpohlepniji ljudi na svetu su svestena lica, a propagiraju skromnost iz najluksuznijjih automobila, čast izuzecima. Meni kao pravoslavcu ne treba crkva, ja imam lični odnos sa Tvorcem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna