Autor: Tanjug

Život
30.12.2020.
10:25
U ovoj korona godini brojne kazne koje su policajci u Austriji naplaćivali izazvale su buru u javnosti.
  • Aca šapčanin

    06.01.2021 13:37
    ???
    Zato u Šapcu trešti muzika iz crnih automobila i džipova, prolaze na crveno, uključena sva četri pokazivača pravca u raskrnici, dok vlasnik sedi u kafiću i još dosta toga. Policija prolazi pored njih i nikom ništa, kao da je sve normalno. Da li smo mi ludi. što poštujemo pravila ili su ona pogrešna?
  • mrva

    30.12.2020 22:12
    @Neo sNSovca

    Ja sam ateista ali to sto si napisao je teska glupost. Prvo Austrija je sekularna država a ne "katolička". Većinski stanovništvo jeste katoličko ali to su dve razlicite stvari. Drugo to da li neko pripada većinskoj ili manjinskoj konfesiji ne utiče na to da, zvanicno, ima veca ili manja prava. To sto si naveo je prilicno fasisticki nacin rezonovanja. Pozdrav
  • Neo NSovac

    30.12.2020 20:11
    Osnov za sumnju
    Postoje dzamije i crkve gde se molite.

    U katolickoj drzavi kao religiozna manjina imate prava da postujete i sledite propagiranje svoje vere u okviru propisane i uanpred odredjene ustanove za odrzavanje ceremonija kao i da postujete ne namerno propagiranje vere u tudjoj drzavi.

    A da:

    I pojedini muslimani su napravili s***e vise puta uz isto pustanje kurana pre svog Jihadiskog cina.
  • Miksilo

    30.12.2020 10:55
    Eto
    Od nečeg treba krenuti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna