Autor: 021

Život
19.01.2021.
06:39 > 07:02
Svakog dana u Srbiji četiri žene obole od karcinoma grlića materice, a jedna umre od te bolesti, saopštio je Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo.
  • Suki

    29.01.2021 06:20
    Da
    Imam hp virus pratim se svakih 3 meseca .tako da sam na praćenju zadnjih 5 godine .cistoda znate ....živa sam .to sto i a neko hp virus ne znači da ce se ikad aktivirati. A promenu imam vec 15 godina .tako nije sve crno .
  • Nina

    19.01.2021 16:25
    Sramota
    Zasto bar ove nedelje neorganizuju besplatno testiranje na HPV virus, državno dok dočeka čovek testove može ze razviti rak a privatno košta ko svetog petra kajgana. Toliko o brizi drzave. Bitno da je na sidu besplatno testiranje, a na ovo nije!
  • zabrinuta

    19.01.2021 09:22
    kako do lekara
    Nije mi jasno kako nije organizovan pregled za prevenciju od raka grlića materice....ja nemogu da odem lekaru već 2 godine....Nema ginekologa, te corona, sad boga pitaj kad možemo i otići kod specijalista....a nemam para za privatnog doktora.....O čemu mi ovde pričamo........a za takvu konrolu treba da izdvojimo po nekoliko hiljada kod privatnih lekara ....a dok platim kredit komunalije ne ostaje mi ni za život.....
  • Olja

    19.01.2021 08:31
    Usta moja hvalite me
    Samo kada se Institut za onkologiju samopohvalio da su vrhunski u svakom pogledu. Ocekivano od umisljenih, sujetnih lekara bez trunke empatije. Sta cine da se ovakva sramna statistika popravi? Pisu saopstenja! Sta se radi na polju preventive, sta se radi da se pacijentima pruzi adekvatna zdravstvena usluga. Koliko se ceka na magnetnu rezonancu? Zasto se prepisuje hemoterapija pacijentima kod kojih se problem moze resiti operativno? Pitanja mnogo, a odgovori u saopstenjima! A mi obicni smrtnici samo brojevi u statistici, dok umisljene velicine odlucuju o nasim zivotima. Sramno za lekarsku profesiju!
  • Uzas

    19.01.2021 07:33
    Jedan
    Koja je to brojka u odnosu na koronu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna