Autor: Beta

Život
28.02.2021.
14:14
Kretanje vode u Atlantskom okeanu koje stvara Golfsku struju - sistem koji u Evropu donosi toplo i blago vreme, najslabije je za više od jednog milenijuma, a prema novim podacima, verovatni uzrok je "klimatski slom", piše britanski "Gardijan".
  • Predragg

    01.03.2021 18:39
    Barem neka lepa vest .
  • NS

    01.03.2021 10:33
    Predlazem
    Prelazak na obnovljive izvore.
  • Goran

    01.03.2021 08:23
    Sigurno...
    Globalno zagrevanje...
    Zagrevanje jonosfere i nuklerni testovi i brdo reflektujucih solarnih panela koji prze ptice u letu, vlade koje koncentrisu industriju i ekonomiju u gradove nisu krivi za sve ovo...krivi su obicni ljudi koji nista po ovome ne mogu uciniti.Gas poskupljuje, kao i struja, ljudima preostaje da koriste fosilna goriva....ali ni to nije stetno jer uz mali dodatajk vodonika i to sagoreva u hodu bez ikakvih steynih gasova.Ali ne....ljudima treba ukinuti sve!!! Jebati ih jer bogati moraju kupovati firme i prodavati ih uz ogroman profit jer oni nemaju pojma ni kako se crta, peva, plese, valja, slika, fotografise, bila sta pravi...vole samo da seru i muljaju kao sto je to radio i GP Morgan.I njemu kao i drugima je cilj novac, moc i uticaj.Dok je toga na ovoj planeti, dok je ego manijaka nece na ovoj planeti biti mira.U prevodu nikada.Finci, Svedjani, Danci su u dobrom tripu kao i Irci, to su sve socijalisticke drzave poput nekadasnje Jugge, samo su odmakli od tacke gde je Juga 80ih zaspala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna