Autor: Beta

Život
10.07.2021.
14:54 > 07:02
Ovo je pregled najznačajnijih događaja u svetu na dan - 10. jul.
  • Pan5er

    10.07.2021 08:17
    1998 - U Bugojnu je održan prvi rok festival u Bosni i Hercegovini posle rata u devedesetima. U jednodnevnom programu pod nazivom “Ex-YU Rocks” nastupili su po jedan mladi bend iz svake zemlje nastale raspadom Jugoslavije, te gosti Cooler Thath Jesus iz Nizozemske i, kao zvezde večeri, beogradski Električni orgazam. Sledeća dva festivala održana su takođe u Bugojnu, a onda redom u Travniku, Jablanici, Drvaru i Krupi na Vrbasu nadomak Banja Luke, uz proširenje programa na dva dana. Osim grupa nove generacije, na "Ex-YU Rocks" festivalu nastupili su Zabranjeno pušenje, Kultur Shock, Kal, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Atomsko sklonište, Električni orgazam, Psihomodo pop, Kud Idijoti, Darkwood Dub, Urban, Dubioza kolektiv, Rambo Amadeus, Hladno pivo, YU grupa, Majke i drugi poznati sastavi iz regiona.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna