Autor: CNN, N1

Život
10.09.2021.
14:27
Bilo kakva konzumacija kanabis može značajno da poveća rizik od srčanog udara, pokazuje istraživanje.
  • Bojan

    11.09.2021 20:01
    @Djuri

    Dao sam ti preporuku komentara jer sam otprilike naslutio šta si hteo da napišeš, ali stvarno bi trebalo još dosta da se potrudiš da ti pođe za rukom da to suvislo i uradiš.
  • Djuri

    11.09.2021 18:55
    Ma hajde
    To mi vise lici na konzumiranje Kokaina a ne Marihuane.Sve je stetno,Zanimljivo,ima jedno ostrvo u Egejskom moru,Ikarija,gde dosta stanovnika umereno konzumiraju alkohol,marihuanu,imaju po 60-70 godina,Dosta zena u 60 godina ima menstuaciju,no da ne rekamiram marihuanu,radi se o nacinu zivota i drugom,Ne o marihuani,nego o nacinu zivota tamo,i nacinu zivota u jednoj korporativnoj zajednici ,hladnim gradovima gde se radi pod pritiskom od jutra do mraka,stresu,plastcnoj hrani,zagadjenju vazduha,buke,lose klime,itd

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna