Autor: Tanjug

Život
22.10.2021.
23:02
Stanovnici Melburna pohrlili su danas u ranim jutarnjim časovima u gradske pabove, restorane i frizerske salone, nakon što je najduže "zaključan" grad na svetu izašao iz poslednje serije ograničenja.
  • tata

    23.10.2021 12:19
    iz melburna
    E pa nije bilo lose. Isplata pomocnih sredstava onim koji su bili ugrozeni. vecina nas radila od kuce. Ogranicenja su bila za kretanje na 5km od kuce, ali svuda su parkovi plaze itd, tako da su lepe setnje, trcanje, biciklanje. Najveci problem su bila deca skolskog uzrasta i onlajn skola, sve na ms teams i zoom. Radnje ne rade, ali za poneti su bili otvoreni kafici. Rezultat toga je svega 1000 smrtnih slucajeva i 77000 total slucajeva. Trenutno na 70% puno vakcinisanih od 12+ i sve polako krece u zivot. Barem ljudi preziveli. Sad ce buknuti slucajevi kad se otkjucamo ali barem ce biti laksi oblici. Nazalost oni sa ko-morbiditetima imaju manje sanse ali se nadamo da ce virus malo oslabiti i da ce postedeti narod. Pozdrav i pamet u glavu Novosadjani!
  • S

    23.10.2021 07:58
    S
    A od cega su ziveli....? Verovatno im je drzava obezbedila svima novac...? Kod nas bi pola naroda pocrkalo zbog besparice! Svaka cast ako su svakog coveka obezbedili zaista!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna