Autor: Beta

Život
15.02.2022.
20:50 > 20:50
Finale Nacionalne fudbalske lige (NFL) Superboul, u kojem su Los Anđeles Remsi pobedili Sinsinati Bengalse privuklo je publiku od 101,1 miliona gledalaca, saopštila je danas kompanija Nilsen.
  • Tom Brady

    17.02.2022 12:36
    @ns
    Bio divlji ili široki (??!!?), na kraju je samo primač.
  • ns

    15.02.2022 23:31
    nije "divlji primač" (wild reciever) nego "široki primač" (wide reciever), a pravila su najkompleksnija od svih sportova i rute i akcije mogu da upamte i izvrše samo oni sa višim stepenom inteligencije tako da prvi komentar mnogo više govori o komentatoru nego o dotičnom sportu
  • Tv gledalac

    15.02.2022 21:41
    Paradoks
    Niti pratim, niti kapiram ovaj sport. Em' ga zovu fudbal, iako loptu uglavnom ne šutiraju, em' sve koske jedni drugima izlomiše. Još ti i priručnik treba da skapiraš pravila. A i glavni igrač se zove u prevodu četvrt bek. Znači nije ni ceo bek a treba da baca loptu "divljim primačima". Još kad se ima u vidu da i kod nas postoji ovaj sport sa sve savezom i klubovima, dođe mi da se zapitam šta nije u redu. Kapiram da bi ovo bio sjajan sport za sve one koji nisu dobri u glavi za borilačke sportove, a skloni su krljanjima. Možda bi ih trebalo uputiti u to.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna