Život
04.09.2011.
11:30
Bez obzira što vam reč masturbacija zvuči poznato, sa pravim znanjem možete doživeti potpuno nezaboravne užitke. Svakako sve ove tehnike ne bi bilo zgoreg da usavršite sa svojom lepšom polovinom.
  • pera

    09.09.2011 16:48
    cUmming up next...
    kako disati, pi*ati, k*njati, puzati, hodati...
  • @Anonimus

    05.09.2011 14:31
    Čoveče pročitaj članke. Kakava 1988? Već polovinom prošlog veka procenat obrezanih je bio 90%. Sve ti lepo piše ako ti se čita. Nije obaveza u smislu prisile, ali je uobičajena praksa. Nešto što se praktikuje kao uobičajeno i normalno.

    In the United States circumcision emerged at the same time as in Britain and for much the same reasons: hostility to masturbation, delusions about congenital phimosis, fear of diseases like syphilis and cancer...
    ...Although experts in venereal diseas such as Abraham Wolbarst had called for universal circumcision as early as 1914.
  • 05.09.2011 11:50
    U kom pasusu piše OBAVEZNO izvesti zahvat nakon rođenja? Radi se o preporuci, a ne obavezi. Što se tiče čitavog veka, zar je 1988 bila pre 100 godina.
  • istina

    04.09.2011 22:04
    Tačno je to što je Uncut napisao. U SAD se obrezivanje izvodi odmah nakon rođenja, još u porodilištu. Što se šerijata tiče, Muslimani se obrezuju između desete i dvanaeste godine tj. na ulasku u pubertet.
  • Uncut

    04.09.2011 21:52
    Anonimuse, to što ti prvi put za nešto čuješ ne znači da ne postoji ili da je laž.

    Evo, pročitaj, nauči nešto:

    http://www.circumstitions.com/USA.html

    "The US is the only country in the world where the majority of baby boys have part of their penises cut off for non-religious reasons."

    http://www.historyofcircumcision.net/index.php?option=com_content&task=category§ionid=8&id=73

    http://www.circlist.com/rites/usa.html

    http://www.cirp.org/library/statistics/USA/

    Ja za razliku od tebe neću da molim moderatore da ne objavljuje komentare onih koji nemaju pojma o materiji, a ipak se usuđuju da apeluju na cenzuru.
  • 04.09.2011 17:03
    "Za one neupućene, u SAD je decenijama u nazad, mislim možda skoro i čitav vek obavezno obrezivanje odmah nakon rođenja. "
    Prvi put čujem.To je obavezno u zemljama gde je šerijatski zakon na snazi, a ne u SAD-u. Teško da u državi u kojoj vlada zvanično demokratija smete da izvedete bilo kakav operativni zahvat na detetu bez preke potrebe i saglasnosti roditelja.
    Molba za moderatore, da ne objavljuju komentare na račun američkih zakona pošto su uglavnom informacije neproverene i najčešće netačne.
  • Drkadzija

    04.09.2011 15:03
    Masturbacijom protiv drkanja
    Da drkate dok vas karaju racunima, nezaposlenoscu, lazima, predizbornom kampnjom, borbom za ocuvanje izgubljenog i sl. Veoma korisno,nema sta. Jeste li prosledili nadleznim drzavnim organima link da se zanimaju na poslu za koji nezaradjeno dobijaju platu od 100K dinara i vise?
  • uncut

    04.09.2011 14:48
    Ovo je očigledno članak prepisan sa nekog američkog sajta. Za one neupućene, u SAD je decenijama u nazad, mislim možda skoro i čitav vek obavezno obrezivanje odmah nakon rođenja. Obrezani muškarci ne mogu da masturbiraju kao neobrezani jer nemaju prepucijum, pa moraju da koriste presemenu tečnost ili lubrikante da bi im prsti ili ceo dlan mogli da nežno klize duž penisa. Nobrezani mmuškarci rade upravo suprotno, tj. brišu presemenu tečnost tokom masturbacije, jer ukoliko dospe niže onda se gubi osećaj koji nastaje prevlačenjem prepucijuma preko glansa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna