Autor: Beta

Život
30.06.2022.
15:46 > 15:47
Velika belgijska fabrika čokolade Bari Kalebaut saopštila je danas da je zaustavila proizvodnju nakon što je otkrila salmonelu u seriji čokolade.
  • Rotkvarija

    01.07.2022 07:30
    Da li ta fabrika u NS
    Uopšte radi? Koji su proizvodni kapaciteti, šta se proizvodi? Tamo osim par automobila na parkingu nisam video ništa. Nikad nisam video da ulazi ili izlazi kamion...
  • Mile rent-a mozak

    30.06.2022 18:46
    120 000 evra po radnom mestu + salmonela. Malo li je za vaskoliko srpstvo?
  • Milicajac frilenser

    30.06.2022 18:02
    Čudno da, radi potpune informacije, niko nije spomenuo da je ovaj "vodeći svetski proizvođač visoko kvalitetne čokolade i kakao proizvoda" otvorio pogon u NS, te da je "svečanom otvaranju proizvodnog pogona prisustvovao je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, zajedno sa zvaničnicima Pokrajinske vlade i Grada Novog Sada, i predstavnike kompanije."
    "Kompanija Barry Callebaut iz Ciriha je vodeći svetski proizvođač visokokvalitetnih proizvoda od čokolade i kakaa - od nabavke i prerade kakao zrna za proizvodnju najboljih čokolada, uključujući čokoladne nadeve, ukrase i jedinjenja."
    Cccc... gde su sada PR pamfleti i uslužni blicevi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna