Autor: Revijahak.hr

Život
09.11.2022.
10:18
Kada su pre više od pola veka pokrenuti "crash" testovi, nije se mnogo razmišljalo o anatomiji.
  • marjan

    10.11.2022 10:15
    @Realista

    vi "realisti" umete samo nešto da kukate s podsmehom. uvek ste vi najugroženiji jer se nešto tamo negde po belom svetu radi da neko ne bi bio ugrožen i uvek je to smešna belosvetska glupost. a kad se recimo u tekstu napiše da žene imaju tri puta veću verovatnoću da će imati povredu vrata, vama uopšte nije realno da je možda i korisno da neko tamo negde po belom svetu uradi nešto da bi smanjio tu verovatnoću, nego je samo realno da se vodi kulturni rat jer bože moj sad postoje ženske lutke za testiranje
  • Realista

    10.11.2022 07:18
    LGBT
    Kako LGBT populacija predstavlja 10% ukupnog broja čovečanstva očekujem brzo uvođenje rodno adekvatnih lutaka te da najmanje 10% crash test-ova bude odrađeno upotrebom istih, da bi se i LGBT korisnici motornog prevoza osećali bezbedno i uvaženo jer i oni kupuju automobile! ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna