Autor: FoNet

Život
04.12.2022.
14:47
Kvantas i Svisport Australija pokrenuli su "hitnu istragu" nakon što su zaposleni snimljeni kako bacaju, šutiraju i udaraju prtljag putnika, objavio je australijski portal News.com.
  • Jelena

    08.12.2022 10:47
    Ništa novo...
    A šta mislite zašto nam koferi traju tako kratko? Zašto nam brzo otpadaju točkovi i ručke? Pa upravo zato, što se svuda radi tako, između ostalog ne bi li se neki od njih otvorio i prosuo sadržaj. Onda se pokupi šta se pokupi, spakuje nekako, ali se uvek desi da nešto "ispadne iz kofera", tako to zovu radnici na bagažu. Radio je jedno vreme jedan moj poznanik, pa je svako malo svojoj devojci donosio ponešto što mu se dopadne.
    I nikom ništa. Nisu oni krivi što je nešto "ispalo", jel'? A šta bilo ko od nas može da uradi po tom pitanju? Eventualno da uzme dobrog advokata i sudskog tumača kao što je jasna filipović, pa da tuži kompaniju. Mada, ko zna šta bi i onda bilo. Tražili bi veštačenje u kakvom je stanju bio kofer, a danas većina nas kupuje one jeftine kineske, tako da - nikom ništa.
    U svakom slučaju, pomoći nema...
  • Djura

    04.12.2022 20:57
    Šta mislite da je ovde drugačije ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna